Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 

16.10.2014 BY:JK

 
 
Demi Lovato meni naimisiin viisivuotiaan kanssa!
 
 
Amerikkalainen laulaja ja tusinatyrkky Demi Lovato kohautti menemällä naimisiin viisivuotiaan Grant pojan kanssa. Tapauksesta tekee järkyttävän se, että Grant kosi Demia Demin ollessa keikalla ja kosinta tapahtui lavalla, suuren yleisön edessä.
 
Listamedia ei tue lapsiavioliittoja, ellei ne kuulu kyseisten ihmisten kulttuuriin, koska emmehän me rasisteja ole. Tietojemme mukaan Lovato tai Grant eivät ole muslimeja eivätkä kuulu sellaiseen etniseen kulttuuriin, jossa lapsiavioliitot ovat sallittuja. Listamedia vaatiikin, vallan vahtikoirana, että Suomen valtio tekee tästä nootin Amerikan Yhdysvalloille, tai hallituksen tulee hajota.
 
Listamedia kyseenalaistaa Lovaton ja Grantin suhteen myös, koska Norjassa oli juurikin vähän aikaa sitten tapaus jossa 12-vuotias tyttö, nimeltään Thea, oli menössä naimisiin 37-vuotiaan Geir nimisen miehen kanssa. Heidän häänsä paljastuikin suunnitelluksi mainostempaukseksi, joka vastusti lapsiavioliittoja.
 
Listamedian mukaan Thean ja Geirin häät olisivat olleet pöyristyttävät, jos ne olisivat olleet oikeat, sillä kyseessä oli miehen suuri ikäero tyttöön verrattuna. Kuitenkin Listamedian vastaava pervertikko Jarmo Siltamäki toteaa Grantin olevan todellinen alffa ja kaikkien poikien tulisi pyrkiä menemään naimisiin viisivuotiaana 22-vuotiaan naisen kanssa.
 
Katso video Demin ja Grantin kihlauksesta:
 
 

 

Katso video Thean ja Geirin häistä: