Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

20.9.2014 By:RV

Räikkösen auto hajosi Singaporen yössä- Hamilton paalulle

Kimi Räikkönen

Miten kaikki tapahtui

 

Ferrari-kuljettajan, formula ykkösten mailmanmestarin, suomalaisen kansallissankarin ja kaikkien aikojen formula ykkösten 3. eniten nopeimpia kierroksia tehneen Kimi Räikkösen auton elektroniikka petti aika-ajojen viimeisessä sessiossa. Räikkönen oli nopein 1. sessiossa ja 3. nopein toisessa sessiossa, toisessa sessiossa vielä vanhemmilla renkailla kuin edellään olleet Lewis Hamilton sekä Fernando Alonso. Räikkösen autosta hajosi elektroniikka juuri ennen, kun hän pääsi kolmossession lopussa yrittämään viimeistä nopeaa kierrosta.

 

Kaiken takana englannin isän_maaliset terroristit?

 

Listamedian johtava analyytikko (Väiski Roger) epäilee, että takana on englannin isän_maaliset terroristit. Englantilaiset terroristit halusivat, ettei Räikkönen uhkaa Hamiltonin paalupaikkamahdollisuuksia. Tämä kaikki juontaa juurensa Skotlannin itsenäisyysäänestykseen, joka myös oli luultavasti manipuloitu. Ilmeisesti terroristi oli katsomassa Singaporen kisaa noin mutkan 16 kohdella ja sabotoi Räikkösen elektroniikkaa pienellä EMP-laitteella.

Terroristi-kuvituskuva. Kuva ei ehkä liity tapauksen

 

Miksi juuri Räikkösen auto sabotoitiin?

 

Nopeasti voisi päätellä, että Räikkönen uhkasi Hamiltonin paalua. Hamilton taas jahtaa formula ykkösten mailmanmestaruustaistossa Nico Rosbergia, jolla on 22 pisteen etumatka (238-216) Tätä pidetään suurimpana syynä sabotoinnille. Mutta tämä ei ole koko totuus. Ollessaan McLaren tallissa, vuosina 2002-2004 Kimin tallikaveri oli David Couldhart, joka tunnetaan paitsi siitä että hänellä on meksikon kokoinen leuka, myös siitä että hän on avoimesti skotlantilainen. Couldhartin ja Räikkösen välit olivat ja ovat hyvät ja huhutaan, että Räikkönen nähtiin Abu Dhabin kisan (2012) voittonsa jälkeen palkintopallilla puhumassa skotille. Tämä käytös ei ole yleistä Kimiltä, jota pidetäänkin jäämiehenä.

David Coulthard

 

Mihin tämä kaikki johti

 

Räikkönen joutuu lähtemään huomiseen kisaan sijalta 7. Englantilaiset isän_maa-terroristit saivat Hamiltoninsa paalulle. Kaiken tämän huipuksi skotlannin pääministeri Alex Salmond ilmoitti erostaan eilen luultavasti terroristien uhkaamana, miltei samoihin aikoihin kun Räikkönen oli saavuttanut huomattavasti enemmän vauhtia ja tullut neljänneksi toisessa harjoituksessa. Todettakoon myös että Lewis Hamilton ajaa Iso-Britannian lipun alla, joka taas vähentää skottien itsenäistymishalukkuutta, jos hän sattuu mailmanmestaruuspystin saamaan tänä vuonna.

Lewis Hamilton

 

Get the Flash Player to see this player.