Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 

2.9.2014 BY:JK

 

 

Pilvestä lähtenyt nakukuvaskandaali leviää netissä!

 

 

Ihmisiä muutaman päivän aikana syvästi järkyttänyt nakukuvaskandaali on levinnyt kuin paska tuulettimessa.

            Kohu lähti käyntiin kun internetin iloiset hakkerit anastivat Pilvestä kuvia ja lisäsivät niitä internettiin kaikkien katseltaviksi. Kohua kommentoi nimimerkillä "naapurin-Erkki" kommentoiva mies.

            "Pilvestä ne perkeleet niitä kuvia otti. Kyllähän tuo kyrsii kun rakas vaimo seisoi alasti pihamaalla ja heti oli jotkiin hakkerit, vai mitä ne onkaan, niitä kuvia ottamassa!" kommentoi tuohtunut Erkki. Erkin Pilvi vaimo oli myös hyvin järkyttynyt kuvien levitessä amerikkalaisen 4chan-sivuston kautta koko maailmalle. Pilvi ei suostunut kommentoimaan tapausta.

            Listamedia kysyi myös kuvat nähneiltä ihmisiltä mielipiteitä kuvista.

            "Komija", kommentoi eräs mustalainen.

            Listamedia koitti myös saada kommentia keskusrikospoliisilta. Keskusrikospoliisilla oli selvä kanta koko kohuun.

            "Emme hyväksy sitä, että ihmiset levittävät kuvia pilvestä sosiaalisessa mediassa. Pilven käyttö on todella edesvastuutonta ja pilveen jää helposti koukkuun. Jo pelkästään kannabiksen kuvien levittely voi houkuttaa nuoria käyttämään päihteitä." kommentoi nimettömänä pysyttelevä poliisi.

             Listamedian saamien tietojen mukaan, nakukuvaskandaalissa ei ollutkaan kyse Pilven tai pilven kuvista, vaan turhien julkimoiden nakukuvista, jotka levisivät iCloud-nimisestä pilvipalvelusta. Pahoittelemme mahdollista virhettä.